naše storitve

Pomagamo vam na poti k pridobivanju standardov kakovosti, pridobivanju sredstev za poslovanje in ureditvi poslovnih procesov. Tako boste lažje poslovali, imeli več časa in lažje prenesli poslovanje na naslednjo generacijo.

agnes.si storitve poslovni modeli

POSLOVNI MODELI

Pomagamo razviti vaš poslovni model.

agnes.si storitve delavnice

DELAVNICE

Pripravimo delavnice po vaši meri.

agnes.si storitve coaching

COACHING

Nudimo poslovni in osebni coaching.

agnes.si storitve poslovni načrti

POSLOVNI NAČRTI

Pomagamo pri pripravi strategije, poslovnega načrta, finančnega načrta, marketinškega načrta.

agnes.si storitve standardi kakovosti

STANDARD KAKOVOSTI

Pomagamo vam pri pridobivanju standarda kakovosti ISO 9001:2015.

agnes.si storitve financiranje

FINANCIRANJE

Pomagamo vam pri pridobivanju evropskih in drugih finančnih virov za poslovanje.

Naše stranke o nas

Mateja Vadnjal me je spremljala na poti sestavljanja poslovnega modela za mojo idejo. Dolgo sem sanjala o vrtcu in na koncu je ideja oživela in prerasla v dejavnost, ki me izpolnjuje vsak dan. Imenuje se Varstvo na kmetiji. Vsakdo ima skrito srčno željo, kaj bi resnično rad v življenju počel. Običajno pa se prav lahko misli končajo z ampak nimam, ne znam, kaj pa če. Želja, pogum in vztrajnost so dovolj če imate pravo podporo. Torej, pravo osebo, ki vas vodi mimo možnih preprek, ki jih ne poznate, da vam osvetli točke, na katere niste pomislili in vam pokaže smer, ko je ne najdete. Mateja je za to prava oseba. Poleg znanja in dragocenih izkušenj sem bila deležna izrednega sočutja in bodrilnih besed, ko se je zatikalo pri izpeljavi. Velikokrat se zgodi, da ljudje prekmalu obupajo. Zakaj? Običajno se jim zdi prepreka prevelika. S pravo osebo pa lahko najdete pot mimo preprek.
Barbara Šimenc
Barbara Šimenc
vodja VARSTVA NA KMETIJI, registriran varuh predšolskih otrok
Sem v tistem obdobju življenja, ko sem si pripravljena prisluhniti, se bolje spoznati, se v celoti sprejeti, brezpogojno ljubiti, se osvoboditi in resnično zaživeti. Ko te ni več vsega strah in ko niso tvoje misli predane le skrbem, ko si preprosto upaš več.... Sem v tistem obddobju življenja, ko se zavedam, da izobilje na vseh področjih ni zgolj naključje ali privilegij, temveč, da obstaja in da se je zanj preprosto potrebno odločiti. In sem se. Odločila. Da sebi dam priložnost, da vse to kar sem, za kar si prizadevam, po čemer hrepenim, kar je moj hobi, moja strast, prenesem in se preiskusim v podjetništvu. In si tako sama skreiram svojo službo....Zakaj ne??? Verjamem, da pri vsaki veliki odločitvi in spremembi v življenju potrebujemo podporo, mentorja, učitelja, nekoga ki nas vodi, usmerja, nam prisluhne, nam zaupa, v nas verjame, nam svetuje, nam pomaga. Prepričana sem, da je Mateja Vadnjal zaradi svoje iskrenosti, čutnosti, solidarnosti, predanosti, predvsem pa v prvi vrsti z neprecenljivimi izkušnjami na področju podjetništva zato pravi naslov.
Simona Cilenšek
Simona Cilenšek

Kontakt

POKLIČITE NAS

+386 41 245 630

PIŠITE NAM

info@agnes.si

Agnes d.o.o.
Scroll to Top